Vakantiewoning Casa Cipresse is een oude boerenwoning uit ca. 1900. In 2007 kochten wij deze woning die al door de vorige eigenaren grondig was gerestaureerd.

Casa Cipresse is een sfeervolle 4-persoons vakantiewoning die van alle gemakken is voorzien. De woning heeft een beneden- en bovenverdieping. Op beide verdiepingen zijn slaapkamers (één boven en één beneden) met lekkere boxspring bedden. Ook zijn  er zijn 2 badkamers in de woning; één met douche en één met (bubbel) bad. In beide badkamers is een toilet. In de  badkamer op de benedenverdieping staat een wasmachine.

Zoals in alle oude Italiaanse huizen vind je de woonkamer op de eerste verdieping. Een gezellige kamer met een oude terracotta tegelvloer en balkenplafond. Er zijn openslaande deuren naar de buitentrap. In de woonkamer staat een tv (met dvd-speler) en een stereo (radio, cd, usb). Op de benedenverdieping is de ruime  moderne eetkeuken die pas geleden geheel vernieuwd is. In de woning is Wifi.

Rondom het huis is een grote tuin van maar liefst 3200 m2. Daardoor is het overal lekker groen. En je vind er veel verschillende bomen, zoals walnoot, olijf, appel, pruim maar ook prachtige oleanders en niet te vergeten de grote cipres. Aan het huis is een grote schuur vast gebouwd met daarnaast nog een garage. Buiten staat een grote pergola waaronder je heerlijk kunt zitten, met mooi zicht op de nabijgelegen dorpjes Monte Vidon Combatte en Collina Nuovo. Langs het huis is een grote veranda met loungeset en schaduwdoeken, waaronder je met een lekker glas wijn even kunt wegdromen.

Meer foto’s zijn hier te vinden.