Nieuwe website

Achter de schermen werd druk gewerkt aan een nieuwe website. En hij is klaar! Vanaf vandaag is onze nieuwe website online!

Mei en juni vakantiemaand

Le Marche is prachtig in het voorjaar. Het frisse groen, de vroege zon. Heerlijk om in de lente al een weekje van een vroege zomer te genieten.

Casa Cipresse gefilmd

Zeer aardige huurders van onze vakantiewoning stuurden ons deze film. Het zicht dat je op deze manier hebt over de heuvels van Le Marche is toch wel heel mooi en bijzonder. En natuurlijk is het ontzettend leuk om te zien hoe mooi Casa Cipresse gelegen is in dit heuvellandschap. Het was dan wel september, maar

De paden op…

De eerste bocht in het lange pad (500 meter) bleek altijd een uitdaging. Daarom besloten we om op een deel van het onverharde pad beton te laten storten. Een hele verbetering!  

De verbouwing is klaar!

Alles nieuw De fundering onder een deel van het huis is hersteld, de nieuwe vloer is gelegd en ook de nieuwe keuken is geplaatst. Wat een metamorfose! Het is prachtig geworden. We hopen dat er nog veel gasten gaan genieten van al dat moois. O ja, en nu we toch bezig waren; ook meteen maar een nieuw